Картина от 5 части - Н Д К Уголеми изображението

Картина от 5 части - Н Д К

,

Нашите картини за стена предлагат разнообразие от модерни и стилни възможности за декорация на вашата къща,, апартамент или офис. С основи от PVC или канава,, тези картини съчетават качествени материали,, наситени цветове и лесен монтаж. Изберете персонализирани пана в различни размери и разположения,, които са подходящи за всяка стена. и за всеки вкус.

,

More details

79,90 лв

,

Разнообразие от възможности за декориране

Нашите картини за стена предлагат разнообразие от възможности за декориране на вашата жилищна среда. Можете да изберете между два типа основи - картини с основа от PVC или картини от канава.

Картините от PVC са модерни и се състоят от 5 части,, които са залепени върху основа с дебелина от 5 мм и защитени с ламинатен топ. Те са леки,, удобни и безопасни за монтаж върху стената чрез двойно лепящи ленти,, които са включени в комплекта.

Картините от канава са изработени от пълноцветни изображения,, принтирани върху художествено платно и опънати върху дървена подрамка. Те предлагат дълготраен и наситен цвят,, който се запазва благодарение на специален лак. Тези картини са стилни,, артистични и с плътна и богата цветност,, които са подходящи за всяка стена.

Размери на стенните пана

Предлагаме ви два размера на стенните пана - малки и големи. Малките пана имат габаритен размер от 110х65 см и включват няколко панела с различни дължини и ширина на панелите. Големите пана имат габаритен размер от 160х100 см и също включват няколко панела с различни дължини и ширина на панелите. В двете опции разстоянието между панелите е включено в габаритния размер на паното.

Варианти за разположение на стенното пано

Имате възможност да изберете различни варианти за разположението на частите на стенното пано - предлагаме осем различни варианта за избор.

Възможни са следните 8 варианта:

Картина за стена - вариант 1 Картина за стена - вариант 2Картина за стена - вариант 3Картина за стена - вариант 4Картина за стена - вариант 5Картина за стена - вариант 6Картина за стена - вариант 7Картина за стена - вариант 8

Производство и доставка

Нашите продукти се изработват в България,, а срокът за изработка и доставка на декорацията за стена е 3 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката. Предлагаме ви и право на връщане в рамките на 14 дни съгласно Общите условия на сайта. Доставката се извършва с преглед при получаване на продукта.

,