Картина от 5 части - ПО ВОДА Уголеми изображението

Картина от 5 части - ПО ВОДА

Нашите картини за стена предлагат разнообразие от модерни и стилни възможности за декорация на вашата къща, апартамент или офис. С основи от PVC или канава, тези картини съчетават качествени материали, наситени цветове и лесен монтаж. Изберете персонализирани пана в различни размери и разположения, които са подходящи за всяка стена. и за всеки вкус.

More details

79,90 лв

Разнообразие от възможности за декориране

Нашите картини за стена предлагат разнообразие от възможности за декориране на вашата жилищна среда. Можете да изберете между два типа основи - картини с основа от PVC или картини от канава.

Картините от PVC са модерни и се състоят от 5 части, които са залепени върху основа с дебелина от 5 мм и защитени с ламинатен топ. Те са леки, удобни и безопасни за монтаж върху стената чрез двойно лепящи ленти, които са включени в комплекта.

Картините от канава са изработени от пълноцветни изображения, принтирани върху художествено платно и опънати върху дървена подрамка. Те предлагат дълготраен и наситен цвят, който се запазва благодарение на специален лак. Тези картини са стилни, артистични и с плътна и богата цветност, които са подходящи за всяка стена.

Размери на стенните пана

Предлагаме ви два размера на стенните пана - малки и големи. Малките пана имат габаритен размер от 110х65 см и включват няколко панела с различни дължини и ширина на панелите. Големите пана имат габаритен размер от 160х100 см и също включват няколко панела с различни дължини и ширина на панелите. В двете опции разстоянието между панелите е включено в габаритния размер на паното.

Варианти за разположение на стенното пано

Имате възможност да изберете различни варианти за разположението на частите на стенното пано - предлагаме осем различни варианта за избор.

Възможни са следните 8 варианта:

Картина за стена - вариант 1 Картина за стена - вариант 2Картина за стена - вариант 3Картина за стена - вариант 4Картина за стена - вариант 5Картина за стена - вариант 6Картина за стена - вариант 7Картина за стена - вариант 8

Производство и доставка

Нашите продукти се изработват в България, а срокът за изработка и доставка на декорацията за стена е 3 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката. Предлагаме ви и право на връщане в рамките на 14 дни съгласно Общите условия на сайта. Доставката се извършва с преглед при получаване на продукта.