Диамантен гоблен ГЕЙША ПОД ВИШНЕВИТЕ ЛИСТЕНЦА Уголеми изображението

Диамантен гоблен ГЕЙША ПОД ВИШНЕВИТЕ ЛИСТЕНЦА

Диамантените гоблени представляват блестяща картина, изработена чрез лепене на мъниста върху схема. Работата е интересна и приятна, а ефекта – зашеметяващ.

Не съществува никакъв риск при заплащане на поръчката -  прави се 

 с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ  при доставка.

ДОСТАВКА – С КУРИЕРСКА ФИРМА С П И Д И !

More details

28,00 лв

Нещо  повече  за  диамантените  гоблени!

Те са тип картини, при които се лепят мъниста върху схема, изработена на платно със съответно залепващо покритие, а самите мъниста са кръгли или квадратни. Всяко от тях прилича на шлифован диамант и от това гобленът дискретно блести от различното пречупване на светлината.

Този  тип  гоблени  се  предлагат  с  различни

РАЗМЕРИ

20x20 см. Кръгли диаманти
25x25 см. Кръгли диаманти
30x30 см. Кръгли диаманти
40x40 см. Кръгли диаманти
50x50 см. Кръгли диаманти
60x60 см. Кръгли диаманти
20x20 см. Квадратни диаманти
25x25 см. Квадратни диаманти
30x30 см. Квадратни диаманти
40x40 см. Квадратни диаманти
50x50 см. Квадратни диаманти
60x60 см. Квадратни диаманти

Кръгли или Квадратни мъниста. Пълно облепване.

Всеки диамантен гоблен идва като комплект: платно-основа със залепващо покритие, върху който е цветното изображение със съответните символи; мънистата;  приспособление(тип „химикал“)  и  пинсета, с които се поставят мънистата на съответното място; ваничка за изсипване на съответния  цвят мъниста(за удобство при работа) и парченце силикон.

Мънистата(наричани още диаманти)са квадратни- като малки призмички  или  кръгли – прозрачни малки сверички и са с различни „стенички“(фасети) около 12. При работа с квадратни  мъниста (диаманти) се покрива целия рисунък, а при кръглите покриването е частично, но и при двата типа работа ефекта е неочаквано добър.

Когато в избрания диамантен гоблен има заложени множество дребни детайли, те се виждат по-ясно при по-голям размер на платното. При по-малките платна яснотата на изображението не може да толкова добра.

За доставка на Вашата заявка са необходими между 25 и 30 календарни дни!

 Ако сте достатъчно търпеливи и обичате красотата,то диамантените  гоблени ще са  Вашия избор и начин да изпитате удоволствието от сръчността си! С тях ще внесете  повече уют и красота в дома си ще го направите неповторим.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: диамантчетата, с които се работи, са много малки и лесно може да бъдат погълнати. Не ги поставяйте в устата си и не допускайте с тях  да работят деца!