Елмазен гоблен НАДИГРАВАНЕ Уголеми изображението

Елмазен гоблен НАДИГРАВАНЕ

Елмазените(диамантените)  гоблени представляват блестяща картина,изработена чрез лепене на мъниста върху схема. Работата е интересна и приятна, релаксира и успокоява. Ефекттът след завършването  – поразителен.

Не съществува никакъв риск при заплащане на поръчката - то се  прави

 с  НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ  при  доставка.

ДОСТАВКА – С  КУРИЕРСКА  ФИРМА  С П И Д И !

More details

28,00 лв

Какво представляват елмазените гоблени?

Те са тип гоблени, при който се лепят мъниста върху фабрично  щампована  платно със схема, върху която е нанесено залепващо покритие. Мънистата са кръгли или квадратни. Всяко от тях наподобява шлифован диамант, сечени са под ъгъл и от това гобленът дискретно блести поради  различното пречупване на светлината.

Този тип гоблени се предлагат с различни

РАЗМЕРИ

25х20 см. Кръгли диаманти 
30х24 см. Кръгли диаманти 
40x32 см. Кръгли диаманти 
50х40 см. Кръгли диаманти 
56х45 см. Кръгли диаманти 
60х48 см. Кръгли диаманти 

25х20 см. Квадратни диаманти 
30x24 см. Квадратни диаманти 
40x32 см. Квадратни диаманти 
50x40 см. Квадратни диаманти 
56x45 см. Квадратни диаманти 
60х48 см. Квадратни диаманти 

Кръгли  или  Квадратни  мъниста. Пълно  облепване.

Всеки диамантен гоблен идва окомплектован: платно-основа със залепващо покритие, върху което е  цветното изображение със съответните символи; мънистата; приспособление(тип „химикал“)  и  пинсета, с които се поставят мънистата на съответното  място; ваничка за изсипване на съответния цвят мъниста(за  удобство  при  работа) и парченце силикон.

Мънистата(наричани още диаманти или елмази) са квадратни  или  кръгли Повърхността им е с  различен  брой „стенички“(фасети) около 9. При работа с квадратни  мъниста(диаманти) се покрива  целия рисунък, а при кръглите  покриването е  частично, но и при двата типа работа ефека е неочаквано добър.

Когато в избрания диамантен гоблен има заложени  множество дребни детайли, те се виждат по-ясно при по-голям размер на платното. При по-малките платна яснотата на изображението не може да бъде толкова добра.

За доставка на Вашата заявка са необходими между 25 и 30 календарни дни! 

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива, дискретно блестяща картина.

ЗАБЕЛЕЖКА: диамантчетата, с които се работи са много малки и лесно може да бъдат погълнати. Не ги поставяйте в устата си и не допускайте с тях да работят деца!