Елмазен гоблен НЕЖЕН ВОДОПАД Уголеми изображението

Елмазен гоблен НЕЖЕН ВОДОПАД

Елмазените(диамантените)  гоблени  представляват  блестяща  картина, изработена  чрез  лепене  на  мъниста  върху  схема. Работата  е  интересна  и  приятна, а  ефекта – поразителен.

Не съществува никакъв риск при заплащане на поръчката - то се прави

 с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при доставка.

ДОСТАВКА – С  КУРИЕРСКА  ФИРМА  С П И Д И !

More details

29,00 лв

Какво  представляват  елмазените  гоблени?

Те са тип мозайка(пъзел), при който се лепят мъниста върху фабрично  щампована върху  платно   схема, на която също фабрично е нанесено залепващо покритие. Диамантите( мъниста) са кръгли или квадратни. Всяко от тях наподобява  шлифован диамант и от това гобленът дискретно  блести поради различното пречупване на светлината.

Този тип гоблени се предлагат с различни

РАЗМЕРИ

25х25 см. Кръгли диаманти
30х30 см. Кръгли диаманти-
40х40 см. Кръгли диаманти-
45х45 см. Кръгли диаманти-
50x50 см. Кръгли диаманти-
60x60 см. Кръгли диаманти-
25х25 см. Квадратни диаманти-
30х30 см. Квадратни диаманти-
40х40 см. Квадратни диаманти-.
45х45 см. Квадратни диаманти-
50x50 см. Квадратни диаманти-
60x60 см. Квадратни диаманти-

Всеки  диамантен гоблен се получава окомплектован: платно-основа със залепващо покритие, върху което е цветното изображение със съответните символи; мънистата; приспособление(тип „химикал“) и пинсета, с които се поставят мънистата на съответното място; ваничка за изсипване на  съответния цвят  мъниста(за  удобство  при  работа)  и  лепило(парченце  силикон).Кръгли или Квадратни мъниста. Пълно облепване.

Мънистата (наричани още диаманти или елмази) са квадратни(матови) или кръгли – прозрачни  или  матови, като квадратните. Повърхността им е с различен брой „стенички“(фасети) – 8 или 12. При  работа с квадратни  мъниста(диаманти) се  покрива  целия  рисунък, а  при  кръглите  покриването е частично, но и при двата типа работа ефека е неочаквано добър.

Когато  в  избрания  диамантен гоблен има заложени множество дребни детайли, те се виждат  по-ясно  при  по-голям размер на платното. При  по-малките  платна  яснотата на изображението не може да бъде толкова  добра.

За  доставка  на  Вашата  заявка  са  необходими  между  25 и  30  календарни  дни!

 Ако сте достатъчно търпеливи и обичате красотата, то диамантените гоблени ще са Вашия  избор  и начин да изпитате  удоволствието от сръчността  си! С тях ще внесете повече уют и красота в дома  си ще го направите неповторим.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: диамантчетата, с които се работи са много малки и лесно може да бъдат  погълнати. Не ги поставяйте в устата си и не допускайте с тях  да работят деца!