Диамантен гоблен БЕЗКРАЙНА МОРСКА ШИР Уголеми изображението

Диамантен гоблен БЕЗКРАЙНА МОРСКА ШИР

Диамантените гоблени представляват блестяща картина, изработена чрез лепене на мъниста върху схема. Работата е интересна и приятна, а ефекта – зашеметяващ.

Не съществува никакъв риск при заплащане на поръчката -  прави  се 

 с  НАЛОЖЕН  ПЛАТЕЖ    при  доставка.

ДОСТАВКА – С  КУРИЕРСКА  ФИРМА  С П И Д И !

More details

27,00 лв

Нещо  повече  за  диамантените  гоблени!

Те  са  тип картини, при който се лепят мъниста върху  схема, изработена  на платно със съответно залепващо  покритие, а  самите мъниста са кръгли  или  квадратни. Всяко от тях прилича на шлифован  диамант  и от  това  гобленът  дискретно блести от различното пречупване на светлината.

Този  тип  гоблени  се  предлагат  с  различни

РАЗМЕРИ

20x20 см. Кръгли диаманти-
25x25 см. Кръгли диаманти-
30x30 см. Кръгли диаманти-
40x40 см. Кръгли диаманти-
50x50 см. Кръгли диаманти-
60x60 см. Кръгли диаманти-
20x20 см. Квадратни диаманти-
25x25 см. Квадратни диаманти-.
30x30 см. Квадратни диаманти-
40x40 см. Квадратни диаманти-
50x50 см. Квадратни диаманти-
60x60 см. Квадратни диаманти-

Кръгли  или  Квадратни  мъниста. Пълно  облепване.

Всеки диамантен гоблен идва като комплект: платно-основа със  залепващо  покритие, върху  който е  цветното изображение със съответните символи; мънистата;  приспособление(тип „химикал“)  и  пинсета, с които се поставят мънистата на съответното място; ваничка за изсипване на съответния  цвят мъниста(за удобство при работа) и парченце силикон.

Мънистата(наричани  още диаманти) са квадратни- като малки призмички  или  кръгли – прозрачни малки сверички и са с различни „стенички“(фасети) около 12. При работа с квадратни  мъниста (диаманти) се покрива целия рисунък, а при кръглите покриването е частично, но и при двата типа работа ефекта е неочаквано добър.

Когато в избрания диамантен гоблен има заложени множество дребни детайли, те се виждат по-ясно при по-голям размер на платното. При по-малките платна яснотата на изображението не може да толкова добра.

За доставка на Вашата заявка са необходими между 25 и 30 календарни дни!

 Ако сте достатъчно търпеливи и обичате красотата,то диамантените  гоблени ще са  Вашия избор и начин да изпитате удоволствието от сръчността си! С тях ще внесете  повече уют и красота в дома си ще го направите неповторим.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: диамантчетата, с които се работи, са много малки и лесно може да бъдат погълнати. Не ги поставяйте в устата си и не допускайте с тях  да работят деца!